Forum > Webbutveckling relaterat > Marknadsföring relaterat
Hejsan.
Jag ska sälja en community till EMD.
Pris har vi pratat om och vi har kommit överens.
Men hur gör jag sedan?
Ska jag göra communityt först och så skickar han pengarna så skickar jag filerna, eller hur funkar det?
Självklart förs det över till ett konto.
| Skriv utHan ville att jag skulle skapa en lila knappt åt honom, men det blev bara "Jag gör det i morgon" + block. Med dagens verktyg är det hur enkelt som helst att använda en fejk-email, tyvärr.
Med dagens verktyg är det hur enkelt som helst att använda en fejk-email, tyvärr.
Dock är det antagligen han som äger E-mailen då, det bevisligen (se mitt förra inlägg) inte är skivbolaget som äger Dannysaucdeo.nu
Domain Name (ASCII): dannysaucedo.nu
Technical Contact:
Hostmaster funktionen robot@domregistry.eu
jth.net ApS
Kirsebaerhaven 14
Roskilde
DK
Phone: +45.46320960 (voice) +45.46320960 (fax)
Record last updated on 08-May-2008.
Record expires on 01-Jan-2009.
Record created on 01-Jan-2007.
Record status: Active
Registrar of record: Key-Systems
ReferralServer: whois://whois.rrproxy.net
Referral URL: http://www.key-systems.net
Domain servers in listed order:
nsta.jth.net
nsta1.jth.net
Den där Danny som han påstår sig att vara. Kontakade mig med, via min blogg, och sa att jag skulle höra av mig via msn till han.
| Namn | Danny Saucedo |
| E-post | danny@dannysaucedo.nu |
| Webbsida | http://www.dannysaucedo.nu |
| Meddelande |
Tjena mannen! :) Via formuläret så fick jag också vilken ip adress det skickades via, visst det kan vara en proxy ip adress. Men kollade upp ip adressen och den fanns i Uppsala. Så något lurt är det |
Sen har han visat "sig själv" i cam för både mig och Stoffe1. Dock har han sett exakt likadan ut bägge gångerna och gjort samma sak (gullat med sin katt) vilket tyder på att han använder sig utav fake-webcam-program.
Haha inte bara jag som blev misstänksam när det kom upp "Knullportalen". Fick hans telenr. och smsade men fick inget svar. Han har även gullat med kissen i sin cam för mig ;p
Haha epicphail.
Yes, har WHOIsat en del och hittat både namn och personnummer (alla siffror) till ägaren av Knullportalen.se.
Man kan lungt säga att det finns en hel del bevis not dessa/denna typerna/typen.
Ni andra som blivit utsatta kan väl slänga in en anmälan till polisen så vi blir av med kräket och kanske till och med får ersättning. Anmälan kan göras via 11414.
Stoffe, bra att du driver till en anmälan. Dock orkar jag absolut inte med att snacka med polisen. Block, ban och godbye duger för mig.
Snacka alltid med era arbetsgivare via telefon och helst IRL om det går, då går allt mycket lättare och ni kan känna er tryggare.
Ja, samma tips som Evl har måste jag ge.
Samt att innan ni börjar göra någonting. Se till att ha allt nedskrivet och signerat så att inga missförstånd kan ske!
Han ville att jag skulle göra en chatt till hans hemsida dannysaucedo.nu eller vad den nu heter och att jag skulle få pengar för det, men jag nekade för det var lite lurt?
Han ville att jag skulle göra en chatt till hans hemsida dannysaucedo.nu eller vad den nu heter och att jag skulle få pengar för det, men jag nekade för det var lite lurt?
Bra val.
Kul att han försöker köpa en hemsida som lösgodis, lite här och lite där.
Det råder fortfarande tivivel hos mig, jag har inte polisanmält någonting ännu.
Det finns de sakerna som pekar på att det är sanning ändå. Jag kommer forska i det.
Han så åt mig att gå och dö.
ska vi tycka synd om dig petters_web ?
Grabbar. Jag sitter i en koversaktion med "Danny"/Danny nu.
Jag tror för tillfället att det är vi som har gjort bort oss.